S

elvom Google ikke fortæller nøjagtigt, hvad der skal til for at ligge nummer et på et søgeord, så ved vi, at linkbuilding er en af de absolut vigtigste faktorer i forhold til, at skabe gode placeringer i Google. Uden gode links fra andre relevante sider, kommer du ikke frem i Google søgeresultaterne.

Det er vigtigt med de rigtige links

Hvis du for eksempelvis sælger blomster, så ville det være optimalt, at få links fra sider, der handler om blomster i forhold til eksempelvis en side der handler om biler eller madopskrifter.

Hvis du sælger blomster i Danmark og din hjemmeside ender på .dk, så ville det være bedst at få links fra andre danske hjemmesider i forhold til eksempelvis en hjemmeside fra Tyskland eller Finland, der handler om blomster.

Der er stadigvæk mange virksomheder, der ikke tager linkbuilding seriøst og bruger undskyldninger som “ Vi har masser af lave” – “Vi får vores kunder fra mund til mund” – “Vi lever på vores gode ry”.

Du kan håbe på, at dine konkurrenter høre til denne type, der ikke tager deres linkbuilding seriøst, så du har nemlig nemmere ved, at holde dig i toppen af Google søgeresultaterne og få flere kunder.

Men for nu at være sikker, så tag din linkbuilding seriøst. Lad dine konkurrenter sove i timen og udnyt chancen, til at få et KÆMPE forspring Google søgeresultaterne. Dine kunder søger på Google efter din service, derfor SKAL du være synlig der.

Kom i gang med linkbuilding nu!

Lad dine konkurrenter blive i troen om, at de ikke behøver at lave linkbuilding, til deres hjemmeside. Så kan du nemmere overtage deres kunder næste gang, at de foretager en søgning på Google, og de finder din virksomhed. Lad os hjælpe din virksomhed med at komme frem i Google søgeresultaterne med en eller flere artikler på forskellige nyhedsmedier.

De organiske søgeresultater tages seriøst

Mange forbruger tager ikke de betalte annoncer i Google seriøst. De mener ikke, at det er det bedste resultat på deres søgning, fordi at det er betalt indhold. Derimod tager mange forbruger de organiske søgeresultater meget seriøst.