D

er var en gang for efterhånden meget lang siden, hvor man kiggede i telefonbogen eller lokalavisen, når man skulle bruge et flyttefirma, til at flytte sine ting og sager. Disse tider er for længst forbi. I dag finder stort set alle mennesker et flyttefirma online og det sker via den største søgemaskine i verden nemlig Google. Er dit flyttefirma ikke synligt i Google på side 1, så svarer det til, at dit flyttefirma ikke eksistere på Google. Der er ingen mennesker, der går om på side 2, når de søger efter et flyttefirma i Google. 

Derfor er det meget vigtigt, at man som flyttefirma tager denne del af sin markedsføring meget seriøst. Det er ikke nok med, at flyttefirmaet har en pæn hjemmeside, hvis den er fyldt med fejl og mangler og endvidere ikke har nok indgående Google dofollow links. Det svarer til, at flyttefirmaet foretager alle sine flytninger i en Fiat Uno på tre flade hjul med en flækket forrude. Det dur ikke!

Men, der er selvfølgelig nogen der er super glade for, at der stadigvæk er flyttefirmaer der sover i timen og som ikke tager deres hjemmeside seriøst, og det er eksempelvis flyttefirmaer, som efter at de har fået rette op på deres hjemmeside og løbende har fået tilført Google dofollow links, har kunne mærke en markant forskel på deres tilgang af nye kunder samt en væsentlig reducering i deres Google Adwords marketing budget. Faktisk har de kunne reducere deres Google Adwords budget så meget, at de nemt har fået råd til, at købe tre spritnye flyttebiler, så de kan følge med de mange nye kunder, som nu løbende finder dem i de gratis organiske søgeresultater i Google.

Flyttefirmaerne er nu klar til, at udvide deres hjemmeside med flere undersider, så de kan målrette deres markedsføring til endnu flere bestemte byer og søgeord. På denne måde kan de nemt overhale andre flyttefirmaer, der ikke tager deres hjemmeside og Google linkbuildingen seriøst. Det er næsten som at stjæle slik fra små børn. Det er helt ufatteligt, at der er så mange flyttefirmaer i Danmark, der ikke tager det seriøst. Men det er de andre flyttefirmaer, der tager det seriøst kun glade for.